"SVI SE NADAMO DA ĆE JE NAĆI": Igor Jurić o detaljima potrage za Dankom Ilić (2), pomenuo i sistem "Pronađi me"
Igor Jurić, Foto: Printscreen/RTS

jurić o nestaloj devojčici

"SVI SE NADAMO DA ĆE JE NAĆI": Igor Jurić o detaljima potrage za Dankom Ilić (2), pomenuo i sistem "Pronađi me"

Jurić kaže da je zadovoljan funkcionisanjem sistema "Pronađi me", iako su registrovane određene poteškoće kada je reč o sms porukama

Objavljeno:

Predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić je objasnio da potraga nije prekinuta, već je samo obustavljena na tom terenu.

- Policija je pretražila kompletno ceo jedan veliki predeo u dužini i širini od 10 kilometara i sigurni su da istraga mora da ide u drugom pravcu - rekao je Jurić za Pink i dodaje da je to sa jedne strane, da se resursi ne troše na potragu.

Očekujem da ćemo danas dobiti rešenje ove priče. Devojčica je starosti dve godine, moramo biti spremni i na najgore. Naravno da svi želimo da bude pronađena živa i zdrava, ali iz perspektive roditelja kome se desilo nešto slično, moramo biti spremni na najgore

Igor Jurić
Igor Jurićfoto: TV PINK PRINTSCREEN

- Moramo biti objektivni, ukoliko je dete ostavljeno negde samo potpuno je logično da je to nemoguće...opet možemo da se nadamo da je u pitanju otmica, da će neko tražiti otkup, ili da je sklonjeno iz nekog drugog razloga - rekao je Jurić.

Kaže da je zadovoljan funkcionisanjem sistema "Pronađi me", iako su registrovane određene poteškoće kada je reč o sms porukama.

Na portalu Espreso možete pratiti najnovije informacije o nestanku dvogodišnje Danke Ilić iz Bora.

Bonus video:

00:16

Nastavlja se potraga za Dankom

(Espreso / Pink/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.